mandag 3. mai 2010

Markløft dag!

I dag var det markløft som stod på plakaten. Siden jeg er på uke 3 av programmet så er det toppvekt i dag. Det gikk veldig bra og fikk opp 6 reps (1 rep er målet). Så da er det bare å deloade neste uke for så å øke belastningen. Blir spennende å se om jeg klarer å oppnå noe styrkefremgang mens jeg er på kaloriunderskudd.



Må vise litt muskler og mens jeg er i gang :D

2 kommentarer:

Therese sa...

Sterk mann. Muskuløs mann. :o)
Flott og sterk serie i marken; begynte først å lure om du faktisk dro opp med armene/skuldrene også, men tror det bare er vinkelen det er i filmet i, som gjør det.. Men nå føler jeg meg litt bedre mtp teknikken; du "slipper" også ganske lett ned igjen. Jeg hadde en del innlegg i egen blogg for litt siden hvor jeg lurte på om jeg burde anse min teknikk med "bremsing" av vektene ned igjen med armene inntil lårenes ytterside var å anse som "juks". Altså om jeg burde klare å holde vektene i eksentrisk fase helt ned også... Svaret er vel heller at det finnes mange teknikker, og så lenge man er sterk nok til å få vektene opp, så skal man være fornøyd ;o)

Stig sa...

Takk for smigrende ord Therese.

Jeg mener bestemt at man IKKE skal holde for mye igjen på den eksentriske fasen i markløft. Kontrollere den går fint, men jeg er redd belastningen på korsryggen kan bli for mye om man kjører for trege negativer. Spesiellt blir dette tellende om man kjører vekter man klarer maks 5 reps på.